Årets ildsjæl 2014


Træner for U8 og U10-U12
Thomas Hansen
udnævnes til Årets ildsjæl i Vejlø Håndbold.
 
”Vejlø Håndbold siger stort tillykke til Thomas og takker for den ekstraordinære indsats i klubben”

Da du gjorde din entre i Vejlø Håndbold, var det som far til Katrine. Ret hurtigt var der dog trænermangel på U6-U8 og Lene spurgte halvt i sjov og halvt i alvor, om du ville være med. Du var frisk og efter at have clearet med hjemmefronten, var et nyt træner-makker-par på banen.

I starten var du meget ydmyg over træneropgaven og havde det bedst med at Lene havde lavet programmet hjemmefra. Du har dog fra start haft et fantastisk tag på børnene, har en stemme, der kan høres i hallen og er god til at fange børnenes opmærksomhed. Du har i stor stil bidraget med at skabe en god atmosfære i hallen og et godt læringsmiljø.

Ret hurtigt blev du dog modigere og begyndte at involvere sig i klublivet. Nu var det heller ikke nok med at Katrine spillede håndbold. Storebror Lucas kom i gang på U10 og lillebror Karl kom i gang sammen med Thomas eller Helena på U4. Du har alligevel haft tid til andet end arbejde og håndbold, for du er nu far til 4  Det sidste års tid har du også inddraget din svigerfar, som hjælper til som chauffør og laver toast. Vi har derfor ikke kun fornøjelsen af dig, men også af hele din familie.
Da der manglede en træner på U10-U12 trådte du også til. I denne sæson har du med stor succes trænet holdet sammen med Phillip, og I bliver ved med at få nye spillere.

Du har i årenes løb været på flere trænerkurser, har deltaget i evalueringsmøder i HrØ., er med i børneudvalget og samarbejder aktivt med klubberne i foreningsnetværket. Du arrangerer også træningskampe, hvor din elskede toastmaskine er en fast ingrediens. Thomas, du er ikke til papirarbejde og sedler, men stik dig en praktisk opgave, og du løser den. Du leverer ex. juletræet hvert år til juleafslutningen og du er god i rollen som auktionarius.
Thomas har nu i flere sæsoner været træner i Vejlø Håndbold og han behøver ikke længere programmer for at lave en god og udfordrende træning. Med hans rolige væsen og sympatiske personlighed skaber han en ro under træningen og motiverer børnene til at yde deres bedste. Samtidig er du altid i godt humør, positiv og står aldrig i vejen for en god gang stikbold.

En stor tak skal lyde til Thomas, du har en kæmpe betydning for Vejlø Håndbolds positive udvikling. Tak fordi du vælger at lægge dine frivillige kræfter hos os.
Vi glæder os til at skabe endnu mere udvikling og succes for Vejlø Håndbold sammen med dig.
Vejlø Håndbold | CVR: 32179797  | vejlohandbold@hotmail.com